پژوهش های کارشناسی ارشد درباره : رابطه هوش هیجانی ورضایت شغلی باسلامت روان بهورزان شاغل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان- ... |
![]() |
Sig
۲۸/۰
۰۰۰/۰
۰۱/۰
۸۴/۰
۵۹/۰
۵۰/۰
۵۹/۰
۰۰۰/۰
۰۰۰/۰
همانطور که در جدول (۴-۱۰) آمده است فقط بین سلامت روان و خودتنظیمی با مقدار همبستگی (۲۵/۰ =r)، بین سلامت روان و خودانگیزی با مقدار همبستگی (۱۶/۰ =r)، بین سلامت روان و انعطاف پذیری با مقدار همبستگی(۳۸/۰ =r) و بین سلامت روان و حل مسئله با مقدار همبستگی(۴۲/۰ =r).در سطح اطمینان ۹۹ درصد رابطه مثبت و معنی دار وجود دارد(۰۱/۰P<). اما بین سلامت روان و مؤلفه خودآگاهی با مقدار همبستگی (۰۷/۰- =r)، بین سلامت روان و همدلی با مقدار همبستگی (۰۱/۰ =r)، بین سلامت روان و مهارتهای اجتماعی با مقدار همبستگی(۰۳/۰ =r)، بین سلامت روان و روابط بین فردی با مقدار همبستگی(۰۴/۰ =r)، بین سلامت روان و واقعگرایی با مقدار همبستگی(۰۳/۰- =r) در سطح اطمینان ۹۹ درصد رابطه معناداری وجود ندارد.(۰۵/۰P>). نتایج رگرسیون خطی نشان می دهد که فقط مولفه های خود تنظیمی با مقدار R2 تعدیل شده(۱۴۱/۰)، خودانگیزی با مقدار R2 تعدیل شده (۰۲۲/۰)، انعطاف پذیری با مقدار R2 تعدیل شده (۰۵۹/۰) و حل مسئله با مقدار R2 تعدیل شده (۰۳۹/۰) می توانند سلامت روان را پیش بینی کنند.
فرضیه ششم: بین رضایت شغلی وابعاد سلامت روان بهورزان شاغل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رابطه وجود دارد.
برای تحلیل این فرضیه نیز از آزمون ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون خطی استفاده شده است.
جدول۴-۱۱: نتایج آمار توصیفی ابعاد سلامت روان
ابعاد سلامت روان
میانگین
انحراف معیار
جسمانی
۷۳/۶
۲۳/۱
اضطراب
۹۷/۵
۳۶/۲
عملکرد اجتماعی
۶۵/۶
۷۸/۱
افسردگی
۰۳/۵
۰۴/۱
یافته های جدول ۴-۱۱ در زمینه آمار توصیفی ابعاد سلامت روان بیانگر این است که بهورزان در بعد جسمانی به ترتیب دارای میانگین و انحراف معیار (۷۳/۶ و ۲۳/۱)، بعد اضطراب به ترتیب دارای میانگین و انحراف معیار (۹۷/۵ و ۳۶/۲)، بعد عملکرد اجتماعی به ترتیب دارای میانگین و انحراف معیار (۶۵/۶ و ۷۸/۱) و بعد افسردگی به ترتیب دارای میانگین و انحراف معیار (۰۳/۵ و ۰۴/۱)، می باشند.
جدول۴-۱۲: نتایج ضریب همبستگی پیرسون بین رضایت شغلی و ابعاد سلامت روان
ابعاد
جسمانی
اضطراب
عملکرد اجتماعی
افسردگی
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1400-08-13] [ 10:36:00 ب.ظ ]
|