ورستیگ و مالالاسکارا نشان میدهند که می‌توان معادلات (۳-۴۱) و (۳-۴۲) را به صورت زیر نوشت :

 

 

(۳-۴۳)

 

 

 

 

 

(۳-۴۴)

 

 

 

 

 

در معادلات فوق Ai,J سطح سلول غربی (یا شرقی) و AI,j سطح سلول شمالی (یا جنوبی) می‌باشدbi,J ترم چشمه برای محاسبه سرعت u در جهت x و bI,j ترم چشمه برای سرعت v درجهت y میباشند. ترم جابجایی به عنوان ترم چشمه در معادله (۳-۴۲) وارد می شود.
دانلود پایان نامه - مقاله - پروژه
ضرایب Ai,J، AI,j، bi,J، bI,j براساس انتخاب مدلهای تقریب‌کننده همچون هیبرید[۳۳]، کوئیک[۳۴]، بالادست[۳۵] و غیره به دست می آیند. در اینجا برای محاسبه این ضرایب از سرعتهای به دست آمده در گام قبلی استفاده می شود. همانطور که دیده می شود، معادلات (۳-۴۳) و (۳-۴۴) یک مجموعه معادلات جبری برای محاسبه ui,J و vI,jایجاد می نمایند که برای سازگارکردن این سیستم استفاده از یک معادله کمکی که با ترکیب معادله پیوستگی بدست آمده باشد، ضروری بهنظر می رسد. اگر یک توزیع فشار اولیه پیش بینی و یا حدس زده‌شود، می توان سرعتهای u و v را از معادلات اخیر بدست آورد. این تاکتیک در اصل همان روش سیمپل می باشد. در این الگوریتم یک توزیع فشار مبنا P* فرض شده و سیستم معادلات برای محاسبه توزیع سرعت u* وv* ناشی از آن حل میگردند. در این صورت معادلات اخیر به صورت زیر نوشته میشوند :

 

 

(۳-۴۵)

 

 

 

 

 

(۳-۴۶)

 

 

 

 

 

در نهایت سرعتهای و v و فشار P بصورت زیر محاسبه میگردند :

 

 

(۳-۴۷)

 

 ؛  ؛ 

 

 

 

که در معادلات فوق P، u و v مربوط به تصحیح فشار و سرعتهای تصحیح شده می باشد. اگر معـادلات (۳-۴۲) و (۳-۴۳) را از معادلات (۳-۴۵) و (۳-۴۶) کسر نماییم با بهره گرفتن از معادلات (۳-۴۷) بدست خواهیم آورد :

 

 

(۳-۴۸)

 

 

 

 

 

(۳-۴۹)

 

 

 

 

 

در این معادلات  و  میباشند. معادله پیوستگی بهترین انتخاب برای معادله کمکی لازم میباشد اما چون این معادله شامل فشار نیست، در الگوریتم سیمپل با ترکیب این معادله با روابـــط (۳-۴۸) و (۳-۴۹) رابطه زیر بدست می‌آید که به عنوان معادله پایه به کار گرفته میشود:

 

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...